2013/05/01

melkosen pimiä vappu

 photo vappukollaasi2_zps1545294c.png  photo vappukollaasi_zpsf11cc01b.png  photo me_zps61be06e8.png  photo me2_zps82d6bc32.png Meiän vappu meni mukavissa merkeissä eka Nunnun luona grillaamas ja josta sitte jatkettii baarii. Kylmä oli ainaki illal, mut onneks ei sentää satanu. Ensvuonna me voitas harkita ryhtyvämme pussikaljottelemaa aurajoen rantaan.

Frank Turner - The Way I Tend To Be

4 comments:

  1. Kiva asu :)

    Itse oon ollut nyt kevätflunssassa joten en päässyt aattona tai vappuna mihinkään. Todella ärsyttävää toi kevätflunssa kun on muuten talven ollut suht terve ja nyt haluais kunnolla ulkoilemaan ja ei pysty.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No älä muuta sano! Mulla ainaki tulee helmikuusta semmone kauhee into alkaa reenata kesäkuntoon ja jos tässä keväällä sattuu sairastumaa kuumeesee ni se lepo vie yleensä nii kaua, et kaiken saa alottaa periaatteessa puhtaalta pöydältä. Mut nyt on kyl hyvä sää lenkkeillä ku ei tuu kylmä niinku talvel, mut ei kuitenkaa nii tuskastuttavan kuuma ku kesäl :)

      Delete
  2. Ootko raskaana ku sun mahassa on tommonen söpö kumpu <3 ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En valitettavasti, se on vaa mun HK:n sininen lenkki joka ilmesty tohon ku lopetin koriksen, eikä hän halua lähteä sitten millään joten oon hyväksyny hänen olemassaolonsa sitten... :)

      Delete